handshake

What we offer

Een unieke aanpak

Ons Zero Defect Automation -aanpak biedt veel meer dan een gevoel van kwaliteit. Onze automatiseringsoplossingen zijn niet alleen bedoeld om het risico op het vervaardigen van defecte producten te verkleinen, maar ze zijn ook volledig geïntegreerd met 100% automatische in-line kwaliteitscontrolesystemen. De productiekwaliteit wordt automatisch gecontroleerd en geanalyseerd om de lijn supervisor te helpen zijn productie-efficiëntie en kwaliteit te verbeteren.

Quality Control Inspection Systems
Waarom onze unieke aanpak zo belangrijk is voor u

De automatisering van productieprocessen elimineert menselijke interventies en fouten. Producten worden bijna uitsluitend gemaakt en gemanipuleerd door machines.

Standaard geautomatiseerde productiesystemen zoals die gewoonlijk op de markt gevonden worden, geven u, de productfabrikant, een vals gevoel van kwaliteit. Met de Amajo Cluster-aanpak kunnen deskundigen op verschillende technologische gebieden samenwerken om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die de productielijnautomatisering en de kwaliteitscontrole perfect integreren. Dat gebrekkige producten uw klanten bereiken, wordt voorkomen, uw bedrijf bekomt een concurrerend voordeel en levert meer waarde aan de markt!

555x180-1
Onze missie.

Onze missie is bedrijven die actief zijn in verschillende industrieën (zoals bijvoorbeeld de farmaceutische industrie, de voedings-, auto- en luchtvaartindustrie, enz.) te helpen om hun productieprocessen te automatiseren, waarbij ze de volledige controle behouden over de productkwaliteit. Wij helpen onze klanten bij de implementatie van:

 Zero Defect Automation